4 augustus 2010

Crazy Shopping Musical.!

Alle fashionista's/musical-liefhebsters opgelet!! Deze musical mag je niet missen; "Crazy shopping". Oké, de naam van de musical laat misschien nog wat te wensen over, maar ik heb een idee dat het vergelijkbaar is met de film ´Shopaholic´, alleen dan in een musical-versie ;) Vanaf de binnenkomst zal je het gevoel krijgen dat je in een heus warenhuis bent beland. Dat is althans wat er wordt beloofd. Bovendien krijgt iedere bezoeker een goodie bag t.w.v. 59,00. (Daar worden we vrolijk van.!)

"Crazy Shopping is een pittige, sexy, spannende maar vooral geestige musical. In talrijke scènes beleeft men de komische, extravagante en soms extreme kanten van het shoppen. Men leeft mee met de lust, het lijden en de persoonlijke obsessies van shopverslaafde vrouwen die proberen af te kicken in de Stop The Shopping Church, die in New York ook echt bestaat en in deze show door Tony Neef als Dominee Bob op hilarische wijze vertegenwoordigd wordt.

Crazy Shopping is een grootschalige musical comedy met een top cast; waaronder Antje Monteiro, Miranda van Kralingen, Carolina Mout, Casey Francisco en vele, vele anderen; kortom een geweldig ensemble!"

Oja en dit hele spektakel duurt 2,5 uur!! ;-) Redenen genoeg om te gaan dacht ik zo, I think it will be great.!!! :D

1 opmerking: