1 december 2010

ELLE's Pim Pam Pet MODE

Waarschijnlijk heb je vandaag al dertigduizend tweets voorbij zien komen van mensen die wel iets te melden hadden over de temperatuur van de laatste dagen, heb je meerdere mensen er over horen praten en hoogswaarschijnlijk heb jij het zelf ook te kennen gegeven, maar ook ík wil het nog even kwijt: jongens, wat is het KOUD vandaag!!! De hele dag door hoor ik koukleumende geluiden 'brrr', klappertandende mensen en blazende mensen die hun handen nog enigzins proberen te ontdooien. Ik zie mensen op het perron 'lekker' bewegen; soort van dansen; knikken met de knietjes of ze lopen voor de 30ste keer langs je heen het perron op en neer. Vandaag heb ik aan al deze kenmerken van de verschrikkelikke koukleumen voldaan.! Het is vandaag dan ook net zo koud als in Lapland (lees -6 graden Celcius), dus we hebben best wel het recht vind ik om ons zo te gedragen hahah. Alleen in Lapland kan de temperatuur nog dalen tot -15 graden Celcius. Dát zal dan gelukkig bij ons niet het geval zijn, alhoewel het wel voelt als -15, maargoed. Die kou buiten houdt ons wel gezellig allemaal binnen, ofwel; steek de kaarsjes aan en haal de spelletjes maar weer tevoorschijn! Wat de spelletjes betreft, voor de fashion-liefhebsters is er nu een nieuw spel, namelijk een nieuwe versie van het oerhollandse 'Pim Pam Pet'; ELLE's Pim Pam Pet MODE. Het spel is te koop in de online shop van ELLE en kost maar €9,95. Prima cadeautje voor Sinterklaas, zomaar of toch nog even wachten tot de Kerst.

ELLE's Pim Pam Pet MODE:
Het spel bestaat uit een aantal kaartjes met vragen en een draaischijf met alle letters van het alfabet. Je stelt één van de spelers aan als spelleider en de rest van de spelers worden in twee teams verdeeld. Voor elke beurt pakt de spelleider een kaartje van de stapel, leest de vraag voor en draait aan de draaischijf. Wanneer de draaischijf uitgedraaid is, moeten de spelers zo snel mogelijk een antwoord op de vraag geven, waarbij het antwoord moet beginnen met de letter die de draaischijf aangeeft. Het team dat als eerste een juist antwoord geeft, krijgt het kaartje. Bij een fout antwoord moet een kaartje aan de tegenpartij worden gegeven. Het spel is afgelopen als de kaartjes op zijn. Het team met de meeste kaartjes is de winnaar.

1 opmerking:

  1. found your site on del.icio.us today and really liked it.. i bookmarked it and will be back to check it out some more later

    online pharmacy

    BeantwoordenVerwijderen