13 februari 2011

Valentine by Victoria's Secret

Het is weer bijna zover... Valentijnsdag! In samenwerking met de angels van Victoria's Secret is er een spot gemaakt, waarin zij de do's en don't voor Valentijn vertolken. Ook is er een reclamespot opgenomen waarin Valentijnsdag centraal staat, zie hiervoor het onderste filmpje.

Ikzelf vind Valentijnsdag altijd wel leuk. Je partner op die dag extra verwennen, weer eens vertellen waarom je ook alweer zo blij bent met die persoon, dát is wat leuk vind. Dat hoeft dan niet eens gepaard te gaan met bergen cadeaus's. Iets kleins met een betekenis of een lief kaartje waarin je je gevoelens uit naar elkaar kan al genoeg zijn om dit "Valentijnsgevoel" omhoog te brengen. Natúúrlijk is het leuk om zo'n "Valentijnsdag" vaker per jaar in te lassen en dan niet perse op de dag zelf, dat is ook meer wat ik doe met mij mijn vriend. Meestal omdat wij op het op de dag zelf druk hebben met de studie en werk en dergelijke. Daarnaast wonen wij ook niet in dezelfde stad, waardoor je al minder snel 's avonds toch nog eventjes uit eten gaat. Kan wel natuurlijk, maar leuker is het tóch wanneer je gewoon baad in zeeën van tijd, zoals dat (meestal) is in het weekend. Vaak is het ook zo dat wanneer je helemaal iets hebt gepland voor Valentijnsdag, dat dat uiteindelijk anders loopt, dan je jezelf had voorgesteld, waardoor het hele idee weer kan gaan tegenvallen.
Daarom, iedereen moet zelf weten hoe hij/zij Valentijnsdag invult; of je elkaar nou bedelft onder cadeau'tjes, met elkaar uit eten gaat, romantisch een paar daagjes ertussen uit gaat (ik zeg; Parijs!!), elkaar vertelt wat er zo leuk is aan 'jullie' of dat je gewoon helemaal niks doet aan deze dag (en dat kan natuurlijk om allerlei redenen en hoeft niet te zijn, omdat je niet van jouw wederhelft houdt of iets dergelijks).

Voor de single ladies; hopen op een liefdesverklaring kan natuurlijk altijd, maar ga je hier vooral niet blind op staren. Ik denk dat er maar weinig meisjes zullen zijn, die echt daadwerkelijk ooit een kaart, roos, brief etc heeft gekregen van een échte stille aanbidder..
1 opmerking:

  1. Super leuk filmpje die eerste! En prachtige lingerie natuurlijk <3

    BeantwoordenVerwijderen