7 maart 2011

Urban Stiletto blogger contest 2011

Klik hier om op mij (Querise) te stemmen.. 

Onlangs vertelde een vriendin van mij over Urban Stiletto blogger contest georganiseerd door de online fashion-store Urban Stiletto. De visie van Urban Stiletto is dat je niet veel hoeft uit te geven om er toch stijlvol en uniek uit te kunnen zien en dát is terug te zien in de webwinkel. De kleding is leuk en zeker ook betaalbaar!     Kleine selectie uit hun webshop onderaan dit artikel.

Goed, de blogger contest 2011. Middels deze contest worden blogs uit Nederland verzameld op Urban-stilleto.com. Op die manier kunnen bloggers meer naamsbekendheid vergaren en misschien zelfs wel door elkaar geïnspireerd worden. Het is natuurlijk wel een contest, wat wil zeggen dat er naast het ontdekken van nieuwe blogs en het vergaren van naamsbekendheid ook prijzen te winnen zijn. Benieuwd naar de te winnen prijzen? Onderaan dit artikel staan deze beschreven.

Na het lezen en bekijken van wat deze contest precies inhield was ik om. Ik ben een enthousiaste blogger en doe hier dan ook aan mee onder het mom van 'niet geschoten is altijd mis'. Ik heb daarbij natuurlijk wel jullie hulp nodig. Hierbij vraag ik jullie dan ook van harte om op mij te stemmen in deze contest. Ik zal jullie dankbaar zijn! 

Klik hier om op mij (Querise) te stemmen..  • Most Popular: degene met de meeste stemmen wint de prijzen in deze categorie;
  • De titel 'Most Popular' van Blogger Contest 2011. Hiervan krijg je een costumized logo toegestuurd, die je kunt plaatsen op je blog.
  • Een half jaar lang mag je iedere eerste dag van de maand een item uitzoeken uit de webshop. Deze items kun je gebruiken om meer interactie te krijgen met je bezoekers door deze bijvoorbeeld te verloten of door er inspiratievolle outfitfoto's mee te maken. 
  • Een eigen stijladvies-pagina op Urban Stilleto.com.

 • Rising Star: Wordt gekozen door het team van Urban Stilleto. Hierbij wordt gekeken naar blogs die nog niet ontzettend veel bezoekers hebben, maar zeker wél potentie hebben om groter te worden. 
  • De titel 'Rising Star' van Blogger Contest 2011. Hiervan krijg je een costumized logo toegestuurd, die je kunt plaatsen op je blog.
  • Twee goedgevulde goodiebags t.w.v. €100,-, gevuld met items uit de Urban Stiletto webshop. Deze kan je gebruiken om meer interactie te krijgen met je bezoekers, door het bijvoorbeeld te verloten of door er inspiratievolle outfirfoto's mee te maken.

 • Jury's Favourite:  Wordt wederom gekozen door het team van Urban Stilleto. In deze categorie wordt er gelet op het totaalplaatje van de blog. 
  • De titel 'Jury's Favourite' van Blogger Contest 2011. Hiervan krijg je een costumized logo toegestuurd, die je kunt plaatsen op je blog.
  • Een half jaar lang mag je iedere eerste dag van de maand een item uitzoeken uit de webshop. Deze items kun je gebruiken om meer interactie te krijgen met je bezoekers door deze bijvoorbeeld te verloten of door er inspiratievolle outfitfoto's mee te maken. 
  • Een compleet aan jou gewijde nieuwsbrief, van stijladvies tot matching items! 


3 opmerkingen:

 1. This is lovely!

  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt al 30 stemmen!
  Ik doe ook mee & je hebt trouwens een leuke site ;)
  x fashioncrushing.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen