4 mei 2011

Moederdag tips


Aankomend weekend staat weer volledig in het teken van moederdag, welke ieder jaar weer valt op de zondag. Niet iedereen doet hier aan mee, maar de winkels zorgen er wel voor dat er flink wat (leuke) toepasselijke dingen kunnen worden ingeslagen om dé verwendag voor je moeder compleet te maken. Het hoeft niet veel te kosten; breng je moeder een ontbijtje op bed en een mooi bosje bloemen met een kaartje met een lieve boodschap en het gebaar is gemaakt. Voor degene die tóch iets meer (of iets anders) willen doen/geven dat dit, heb ik hieronder een aantal suggesties waar je misschien wat aan hebt. 

Doen jullie aan moederdag? En hebben jullie nog leuke tips voor moederdag?

Kaartjes
Kaartjes kunnen veel betekenen. Stuur of geef je moeder een kaartje met daarin een lieve boodschap. Via TNT Post kaartenGreetz.nl en Hallmark.nl kun je 'echte' kaarten laten versturen. Verder vind je ook altijd hele leuke kaarten bij de Expo. Hecht jij (of je moeder) niet zo veel waarde aan kaartjes, dan kan je natuurlijk ook altijd even een e-card versturen; kost niks, maar toch is het gebaar er.

Boeken
Veel moeders zijn gek op lezen en zijn dan vaak ook blij wanneer ze een boek cadeau krijgen. Koop een boek via Bol.comSelexyz.nl of Bruna.nl. Je kunt natuurlijk ook altijd even langs deze winkels gaan.


Luchtjes
Douglas is natuurlijk vaak een perfecte uitkomst voor zulk soort gelegenheden. Leuk is altijd dat ze rond deze tijd van die leuke samengestelde pakketjes hebben, waarbij je bijvoorbeeld een bodylotion gratis bij de parfum krijg en dergelijke. Luchtjes zijn online te koop, maar even de winkel binnenlopen is ook geen straf, that's my opninion. Kijk hier voor de online moederdagaanbiedingen.

Ook Ici Paris heeft altijd leuke aanbiedingen en pakketjes. 

Waardebonnen
Cadeaubox.nl heeft een enorm aanbod aan waardebonnen met verschillende thema's. Ze zijn zowel online als in de winkel te koop. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.
  • Tijd voor jezelf >> €24,90
    "De cadeaubon geeft recht op een ontspannende activiteit voor één persoon bij één van de geselecteerde organisatoren. Deze Cadeaubox geeft u de ideale aanleiding om eens even lekker op adem te komen en tijd aan uzelf te besteden. U heeft keuze uit een gevarieerde waaier aan ontspannende activiteiten in het hele land; herbronnen in de mooiste thermen, een zonnebankkuur, visagiebehandeling of een aromatherapie. U kunt alle richtingen uit!"
  • Sweet & Delicious >> €24,90
    "De cadeaubon geeft recht op een (zoete) zonde voor twee personen, die u mee kunt nemen, ter plaatse kunt verorberen of toegezonden krijgt (alleen geldig voor de leveranciers die het vermeldt hebben)door één van de deelnemende partners. Wordt u ook overladen door een gelukzalig gevoel bij de onweerstaanbare geur van vers gebakken banket? Rijzen uw endorfines de pan uit bij het verorberen van chocolade? Of bent u gewoon een onverbeterlijke zoetekauw? Dankzij deze heerlijke Cadeaubox kunt u zich zonder enige schroom en naar hartelust overgeven aan een (zoete) zonde naar keuze; geniet van een verfijnde selectie pralines bij een topchocolatier, smul van de heerlijkste verse vlaaien, laat de mooiste wijnen rijkelijk vloeien of smelt weg bij smeuïg roomijs in een gezellige ijssalon. Wat we u eigenlijk willen zeggen is: “geniet ervan”."

Bongo.nl is vergelijkbaar met cadeaubox.nl. Ze verkopen waardebonnen, welke zowel online als in de winkel worden verkocht. Ze worden verkocht in een aantal verkooppunten; helaas wel alleen in Amsterdam en Rotterdam. Enkele bonnen die zij aanbieden:

  • "Smullen van zoete en hartige hapjes, compleet met heerlijke koffie of thee: een high tea is altijd genieten, in een sfeervolle theetuin of trendy restaurant met gevulde bagels, donuts of soep. Traditioneel Brits kan natuurlijk ook. Welk high tea adres je ook kiest, het wordt smullen!"
  • "Uit eten gaan en je blik op de wereld verruimen, dat doe je met de Bongo Wereldkeuken. De geselecteerde restaurants serveren buitenlandse specialiteiten. Het arrangement is exclusief dranken."
  • "Met de Bongo Sauna voor twee geef je de ultieme ontspanning cadeau. Even onthaasten, ver weg van de alledaagse routine en sleur. Je geest komt tot rust, je huid straalt en je kunt er weer even tegen. De geselecteerde saunacentra liggen verspreid over het hele land en bieden stuk voor stuk kwaliteit."
  • "De Bongo Relax geeft recht op een heerlijk relaxarrangement in één van de geselecteerde wellnesscentra. Elk centrum biedt een heerlijke behandeling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten massages, voor een voedende pakking of voor een peeling."