29 augustus 2011

Nieuwe collectie - Sans Online + what to do when it rains

Als we naar buiten kijken en de weersverwachtingen volgen, dan belooft ons dat allemaal niet veel goeds.. Ik ben dan ook bang dat de zomer (hebben we zomer gehad?!) ten einde is. Bladeren overal, regen, regen, regen en ehh ja regen, oftewel herfst dus wat mij betreft. Je hoeft dit natuurlijk niet te zien als iets negatiefs. Zo heeft ieder jaargetijde wel weer z'n eigen tips en tops. Ik heb voor jullie even alle voordelen van het herfstachtige weer op een rijtje gezet:

  • Je hebt ineens weer tijd om je (woon)kamer op ruimen, schoon te maken en op te fleuren. Dus ruim alles lekker op, maak een sopje, trek je schoonmaakhandschoenen aan en poetsen maar. De schoonmaak maak je vervolgens nog even af door te stofzuigen en eventueel te dweilen. Oké, je (woon)kamer is nu opgeruimd, schoon en fris. Nu het leukste deel: pak de Xenos en Ikea boekjes er maar bij, shop er wat leuke dingetjes uit waarvan jij denkt dat deze jouw (woon)kamer een enorme boost zullen geven. En tadáá je (woon)kamer voelt weer aan als herboren. En dat is natuurlijk hartstikke fijn, want met dit weer zul je er vast weer meer tijd doorbrengen! 
  • Je kunt weer gezellig (!) kaarsjes aansteken, zonder dat je moet wachten tot je bijna naar bed (omdat het eerder nog niet donker genoeg was) en zonder dat je zit te zweten (omdat je ze tóch hebt aangestoken, maar het eigenlijk veel te warm was).
  • Je kunt eindelijk weer dat ene bordspel spelen, die je steeds maar niet speelde, omdat er zo veel leukere dingen buitenshuis te doen waren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan MonopolyYahtzee, RummikubCluedo en Uno. Leuk om te spelen met je familie of met vrienden en/of vriendinnen.
  • Je kunt je kledingkast overhoop halen en je herfstkleding van vorig jaar uitzoeken. Er zijn vast wel dingen die je jezelf niet meer ziet dragen of die beter door niemand meer gedragen kunnen worden haha. In dat laatste geval kan je het maar beter weggooien of als het nog in redelijke staat is, doneren aan het Leger des Heils. En wat de kleding betreft die nog in (hele) goede staat verkeerd, trommel je gewoon je vriendinnen met dezelfde kledingmaat op en las  je een gezellig middag/avondje in voor een heuse kledingruil! Geheid dat je iets leuks gaat vinden tussen de kleding van je vriendinnen.
  • Je mag je garderobe weer aanvullen met nieuwe kleren die 'herfst-bestendig' zijn. Dat betekent dus dat je je ogen weer kan openen voor lange mouwen, vesten, sjaals, laarzen etc etc. En wanneer het zulk nat weer is, blijf je natuurlijk liever lekker thuis in je joggingbroek op de bank. Geen probleem, want gelukkig kunnen we tegenwoordig steeds meer shoppen via het net. Zo kwam ik uit bij Sans Online en vond ik een aantal leuke kledingstukken met lange mouwen. Wil jij nou weten van welk merk deze zijn en wat ervoor betaald moet worden? Kijk dan even verderop in het artikel. Daar vindt je tevens ook de links naar de artikelen zelf.Trui van Object - €59,95 // Kik hier om door te linken naar deze trui op Sans-Online.nl
Truitje van Vila - €34,95 // Klik hier om door te linken naar dit truitje op Sans-Online.nl
Vestje van EDC - €49,95 // Klik hier om door te linken naar dit vestje op Sans-Online.nl


Hopelijk heb ik jullie op wat ideetjes gebracht om deze sombere dagen mee door te komen. En laten jullie me nog even weten wat je van de geselecteerde kledingstukken vindt?