12 oktober 2011

Webshop - Sustilo

Kennen jullie de webshop Sustilo al? Dat zou best kunnen, want nieuw is deze site niet. Maar de moeite waard om met jullie te delen is deze zeker wél! Ten eerste is het altijd fijn om te weten dat een bestelling gratis wordt verzonden vanaf een besteding van €10,00. Al helemaal fijn als je ontdekt dat het goedkoopste item geen €100,00 kost, maar gewoon heel fijntjes varieert van +/- €10,00 tot €20,00. Dit maakt de drempel om iets te bestellen minder hoog, een grote pré dus! De gratis verzending duurt zo'n week of twee. Je kunt er ook voor kiezen om dit binnen drie dagen te laten bezorgen, maar dan kost dit je natuurlijk wél wat extra. Als je een bepaald artikel écht móet hebben, dan zou je daarvoor kunnen kiezen. Mocht het bestelde artikel toch anders uitvallen dan verwacht, dan kan je deze altijd nog binnen 7 dagen retourneren, mits het geen make-up artikelen, beach-wear en/of accessoires zijn. Dit laatste kan namelijk om hygiënische redenen níet worden geretourneerd. Houdt hier dus rekening mee bij het bestellen, dat je deze echt alleen maar besteld wanneer je er zeker van bent dat je het leuk gaat vinden. Wanneer je iets geretourneerd hebt, kan je het artikel ruilen, een coupon code ontvangen of gewoon je geld terug krijgen. 
Sustilo richt zich op betaalbare fashion "Less is more". 

Het aanbod op Sustilo varieert snel en op = op! Iets leuks gezien? Wacht dan niet te lang met het bestellen, want voor je het weet, heeft iemand anders het voor je neus weggekaapt. Verderop in dit artikel heb ik een aantal dingen geselecteerd die ikzelf mooi/leuk vind. Wellicht zien jullie er zelf ook nog wat moois tussen staan. Sustilo heeft sinds kort ook dagaanbiedingen "2dayslook". Zo bieden zij bijvoorbeeld shirtjes aan van €3,95. 

Nice to know: op de foto in het artikel van gister droeg ik een "Chanel"-ketting. Deze komt hier ook vandaan.

Wat vinden jullie van Sustilo? Wat is jullie favoriet uit de geselecteerde items?   
Shoulder off top €12,95 - zwart & bruin
"Ik ben gek op zulk soort tops, tops waarbij één van je schouders bloot ligt. Ik heb er zelf al een aantal, maar met deze bruine versie zou ik mijn collectie nog wel willen aanvullen. -sexy en vrouwelijk-""Gewoon een leuke top voor boven een donkere spijkerbroek met hakken. (Uggs mag ook..)"
"Zulke rokken kunnen vrouwen heel mooi staan met een witte blouse erin en een goed stel hakken eronder, echter is dit wel een rokje die lang niet past bij elk figuur. Ik zelf heb vrij brede heupen in verhouding met m'n taille, waardoor vaak de ruimte bij je taille zeg maar te wijd zit. Helaas heb ik zelf dus nog nooit een taillerok kunnen vinden, die mij precies goed past."
"Dit rokje kan met veel dingen worden gecombineerd. Zelf zou ik hem dragen met een wit, zwart, zachtroze wat wijder truitje erboven en een panty of legging eronder. Uggs of hakken? Het kan wat mij betreft allebei onder dit rokje."
"Een stukje jeugdsentiment! En op dit moment natuurlijk een dikke hit "De Smurfen"! Deze zou je lekker casual kunnen dragen."
"Chique lange oorbellen. Mooi tijdens de kerst of tijdens een feestje waarbij het thema sterren is of iets in die richting"