8 november 2011

Vrolijk de winter door met "Winterteit"

Nog even hebben we mogen genieten van een aantal zonnige herfstdagen. Dagen waarbij de temperatuur redelijk te doen was. Prima herfstweer en voor mij ook prima weer om de hele winter mee door te komen, maar helaas jongens! De winter schijnt toch echt niet lang meer op zich te laten wachten, een horrorwinter wordt er verwacht! Dat woord kost me nogal wat moeite, ik hou niet van horror. Alles waar horror voor staat, probeer ik dan ook het liefst te vermijden. Al is dat in dit geval onmogelijk, Moeder Natuur heeft tenslotte de overhand. Hoe dan ook, de winter zal zich snel gaan melden. De winter met al z'n natte witte koude vlokjes, genaamd sneeuw. En dan hebben we het nog maar niet over de gladheid en de vieze drap die sneeuw met zich meebrengt, wanneer het weer aan het dooien toe is. Oh, en laat ik vooral de NS niet vergeten, die in deze tijden natúúrlijk ook weer kampt met de nodige problemen. Winter is good! Of toch niet..

Laten we ons hier in ieder geval goed op voorbereiden en er het beste van maken; "Say hello to the winter!". Denk aan die heerlijke warme chocomelk, die je drinkt nadat je net lekker hebt geschaatst op natuurlijk ijs. Denk aan die heerlijke high-teas, die je gaat houden met zelfgebakken cake, muffins, cupcakes, whatever you like! Denk aan de oneindig lange, maar oh zo gezellige spelletjes-avonden met al die mensen die je liefhebt. Denk aan de films, die je kijkt onder een dekentje op de bank met het knapperende geluid van het brandende haardvuur op de achtergrond. De webshop Winterteit, onderdeel van Teitloos.nl, heeft in ieder geval ook de nodige tools in huis om jouw winter-mood enigzins omhoog te krikken. In dit artikel heb ik een aantal artikelen voor jullie geselecteerd, waarvan ík denk dat deze de winter nét iets aangenamer zullen maken.

Klik op de link onder de foto's om naar het artikel in de webshop te gaan. 


Mijn persoonlijke favoriet! Het wachten op het perron of in het bushokje op vroege koude winter-ochtenden, worden een stuk aangenamer, wanneer jij gewoon een beker heerlijk gevuld met een warme drank in je handen hebt. Denk aan die heerlijke koffie of thee óf misschien zelf wel warme chocomelk. En naast dat het gewoon heerlijk is om een warme drank mee te nemen, is de beker waarin dit kan worden meegenomen ook nog eens super cute met al die cupcakejes erop! Enne, deze beker is natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk voor thuis.
Nu ben ik natuurlijk ook heel benieuwd hoe jullie tegen de winter aankijken. Zien jullie er énorm tegenop of zien jullie hier ook wel weer voordelen in? En wat betreft de artikelen, zit er nog iets leuks voor jou tussen?