15 december 2011

NOS Sportgala 2011

Het NOS sportgala 2011, ík was erbij! En wat was dat leuk jongens! Één keer eerder heb ik een "gala" meegemaakt en dat was in m'n eindexamenjaar. Gala in dat geval tussen haakjes, want als je het sportgala of zo'n soortgelijk iets hebt meegemaakt, valt zo'n gala op school natuurlijk compleet in het niet. Het was een gala zoals een gala hoort te zijn; dresscode: Black Tie (waar iedereen zich ook duidelijk aan houd! Mannen allemaal strak in pak en vrouwen in mooie jurken), rode loper, sjieke hapjes, drankjes uit wijnglazen, hordes fotografen en in dit geval waren er ook tal aan bekende Nederlanders. Vooral veel bekenden uit de sportwereld en ik moet je eerlijk bekennen dat ik dáár niet zo thuis in ben. Benieuwd wie er in de prijzen zijn gevallen en benieuwd naar wat kiekjes? Lees dan snel verder. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle winnaars en winnaressen bij elkaar.
Dit jaar is turner Epke Zonderland gekroond tot sportman van het jaar en zwemster Ranomi Kromowidjojo tot sportvrouw van het jaar. Het Nederlandse honkbalteam, die dit jaar de wereldtitel veroverden, zat deze avond goed gebakken. Zo ontving het team de prijs voor sportploeg van het jaar en hun coach Brian Farley werd benoemd tot Coach van het Jaar. 

Verder waren er nog prijzen voor de zeiler Thierry Schmitter, hij werd gekozen tot Gehandicapte sporter van het Jaar. Dafne Schippers mocht de prijs van Young Talent in ontvangst nemen en oud-doelman Edwin van der Sar ontving de Fanny Blankers-Koen Carrièreprijs.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turnen levert mooie beelden op..--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tot slot nog een fotootje met een collegaatje.
We kregen bij het vertrek een onwijs groot boek mee, vandaar die witte tasjes ;)  

Jurk:  Asos - Tailleriem: Mango - Pumps: Café Moda - Clutch: H&M