4 februari 2012

My visual travel diary of Curaçao! #3

Omdat het kwik inmiddels ver onder nul is gedaald, vond ik dit wel het perfecte moment om het laatste deel van mijn vakantie-foto's van Curaçao met jullie te delen. Kijk mee naar het heerlijke warme en mooie natuurrijke eiland, Curaçao..
 

De grote knip. Een fijn openbaar strand ter hoogte van het westpunt. 

Schelpjes

Playa Daai Booi

Playa Daai Booi - Vissen

Playa Daai Booi - katjes en kippen

Playa Lagun

Krabbies

Ook op Curacao vieren ze volop Sinterklaas. Wanneer je rond deze tijd op Curacao bent, zul je dan ook veel pietjes rond zien lopen, door de stad, onderweg in de auto of op een school, zoals hierboven te zien is. We reden langs deze school en zagen dat op dat moment toevallig een zwarte pieten brass-band de school inging. We besloten even een kijkje te nemen en mochten zelfs het school plein zelf op. Op deze manier Sinterklaas vieren, lekker warm en swingend, I like it!


Jaja, een Albert Heijn op Curacao en niet zo'n kleintje ook. Helaas wel een stuk duurder dan wij in Nederland gewend zijn.

Gele kerken op Curacao.

 
Cactus hier, cactus daar. 

 
Williwood! Haha, deze letters kwamen we tegen bij de flamengo's in Sint Willibrordus.

De steiger om de flamingo's van dichterbij te kunnen zien. 

Flamingo

Op een regenachtige dag was dit één van de wegen waar we langs moesten. Jup, je zou niet zeggen dat dit hierboven een weg was, maar dat was het! Op deze foto lijkt het gewoon een meertje met een bootje op de kant.  Zal dat bootje hier misschien ooit zijn aangespoeld?

 De volgende dag was het allemaal weer wat droger en leek deze weg ook weer daadwerkelijk wat meer op een weg.

Dit waren alweer mijn laatste foto's van deze heerlijke vakantie. Waar de volgende vakantie heen gaat, is op dit moment nog de vraag.. Wat is jullie eerstvolgende vakantiebestemming? En wat vinden jullie van Curaçao?