21 maart 2012

100% Shopplezier!

Sinds gisteren is het voorjaar officieel weer begonnen!! De tijd waarin de zon weer flink zal schijnen. Dat hopen we natuurlijk altijd, maar tot nu toe doet hij in ieder geval flink zijn best. Ook de tijd dat er weer lammetjes geboren gaan worden en bloemetjes gaan bloeien. Oh, en laten we vooral de baby-eendjes en de fluitende vogeltjes niet vergeten.

Het voorjaar, Ik houd ervan! 


Het voor- en het najaar zijn gezien de weersomstandigheden ideaal voor citytrips en dan natuurlijk helemaal naar die steden waarvan je weet dat je daar heerlijk gaat kunnen shoppen. Er zijn genóeg plekken waar dat kan, maar de makers van de 100% reisgidsen hebben de drie beste modesteden geselecteerd en gebundeld tot de 100% shopping-box. Een leuk cadeau voor ieder meisje/vrouw die houdt van shoppen én reizen. Deze shopping-box bestaat uit drie gidsen voor de steden Londen, Antwerpen en Milaan. Deze boekjes zijn speciaal afgestemd op een aantal dagen weg in de desbetreffende steden met het shoppen als hoofddoel. Zo vind je er naast aanraders voor het eten, uitgaan en overnachten, natúúrlijk ook suggesties voor winkels, musea's en bepaalde tours die allemaal wel iets te maken hebben met shopping en/of mode. Deze boekjes zijn dus een ideaal uitgangspunt voor een gezellig tripje met vriendinnen (met het vriendje kan natuurlijk ook, maar dan moet ie natuurlijk niet vies zijn van een beetje shoppen).

Van deze drie steden ben ik alleen in Antwerpen al eens geweest, maar dat was niet specifiek voor het shoppen. Alle drie zou ik ze dus nog graag willen bezoeken, met in ieder geval de reisgidjes aan mijn zijde. 

Welke van deze drie steden hebben jullie al bezocht 
of zouden jullie het liefst willen bezoeken?

De 100% shopping-box (€14,95) is trouwens tot en met 25 maart te bestellen zonder verzendkosten bij Selexyz.nl