Over mij

Querise, de blog die ik op 18 mei 2010 met veel plezier startte, gaandeweg heb ik hier steeds meer plezier en passie voor ontwikkeld. Ik vind het heerlijk om stukjes te schrijven over dingen die mij interesseren en hélemaal leuk wordt het natuurlijk wanneer dit ook nog is leuk gevonden wordt door andere mensen.

De naam Querise is tot stand gekomen door mijn hersenspinsels die het woord Queen (vanwege de mooie Q) en de kleur Cerise (vanwege de mooie uitspraak) hebben samengevoegd. I'm loving it! Op mijn blog zal je van alles tegen kunnen komen. Ik noem het een lifestyle-blog met nét dat vleugje fashion. Ik ben geen mode-meisje; ik volg de trends niet op de voet, maar ik ben wel gek op kleding, accessoires, schoenen etc.

Ik wenstte dat ik alle tijd van de wereld in deze blog kon stoppen, maar daar is de tijd helaas nog niet rijp voor. Ik ben nu nog hard studerende én werkende. M'n opleiding Communication & MultimediaDesign doe ik met veel plezier, máárr als er een opleiding voor bloggen bestond, stond ik absoluut vooraan de rij om me aan te melden, want bloggen vind ik tenslotte het allerleukst!

Meer lezen? Volg dan mijn blog. I hope you'll enjoy!

Liefs Samantha